Behandling af sportsskade foretages af specialister

​​Er du kommet til skade, mens du har dyrket sport, eller har du efterfølgende fået en skade? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Vallensbæk Fysioterapi & Træning har vi specialiseret os inden for behandling af sportsskade, så du så hurtigt som muligt kan vende tilbage til din sportsgren og være skadefri. Vi tilbyder et skræddersyet forløb til vores patienter fra Brøndby og hele Vestegnen på vores klinik i Vallensbæk.

Som sportsudøver kan du desværre komme ud for en ærgerlig sportsskade, og det gælder, uanset hvor god din form er. Problemer med særligt ankel og knæ er hyppige, og det kan holde dig fra at dyrke sport i både kortere og længerevarende perioder. Det er ærgerligt, og det betyder, at du heller ikke kan få den motion, du har behov for. Derfor står vi klar til at hjælpe dig med den rette behandling, uanset hvilken form for sportsskade du har pådraget dig.

Send os en besked

Vi besvarer henvendelser inden for 12 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os i dag og bestil en tid til behandling af sportsskade

Har du været så uheldig, at du har fået pådraget dig en sportsskade? Så kontakt os og lad os begynde behandlingen så hurtigt som muligt, så du kan vende tilbage til banen, eller hvor du ellers måtte slå dine folder henne snarest muligt.

Vi tilbyder en grundig og professionel behandling af alle former for sportsskader, og med vores beliggenhed i Vallensbæk er vi et oplagt valg for dig, der for eksempel kommer fra Brøndby eller omegn.

Ønsker du at bestille en tid til behandling af sportsskade, kan du enten gøre det ved at ringe til os på telefon 43 54 70 01, men du kan også skrive til vores e-mail info@vallensbaek-fysioterapi.dk eller udfylde vores kontaktformular her på denne side. Så vender vi tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vi ser frem til at hjælpe dig.​

Kom din sportsskade til livs hos os

En sportsskade er noget af det mest frustrerende, som man kan komme ud for, når man er sportsudøver – især hvis man dyrker sporten på eliteplan, men også hvis der blot er tale om en motionsform. Derfor er det vigtigt at sikre, at du får en effektiv behandling af sportsskade, som nedsætter din skadestid, og som samtidig også bygger din krop op igen, så du efterfølgende vil være bedre stillet mod fremtidige problemer.

Hos Vallensbæk Fysioterapi & Træning tilbyder vi både behandling af elitesportsudøvere og almindelige motionsnister gennem professionelle og skræddersyede forløb.

Vi starter altid et forløb med at foretage en grundig undersøgelse af din skade, hvorefter vi tilrettelægger et skræddersyet forløb, der har til formål hurtigt og sikkert at bringe dig tilbage til en normal tilstand.

Hvad er symptomerne på en akut opstået sportsskade?

Er du i tvivl om, hvorvidt du har fået en sportsskade, eller om du bare er øm efter en hård træning? Nedenfor kan du finde en oversigt over nogle af de mest almindelige symptomer på en akut opstået sportsskade:

Varme omkring skaden

Hævelse omkring skaden

Smerte omkring skaden

Rødme omkring skaden

Misfarvning af området omkring skaden

Nedsat funktion af det pågældende led.

Kinesiotape som en del af din behandling

Mange af vores patienter har under deres forløb gavn af kinesiotape, og derfor lærer vi dig gerne, hvordan du selv kan sætte det fast på det pågældende område, så det har den ønskede effekt.

Kinesiotape er en elastisk tape, der hovedsageligt har til formål netop at behandle sportsskader. Det kommer typisk i flere forskellige kraftige farver og mønstre, og man mener, at hver farve har en særlig betydning.

Mønsteret i tapen tillader huden at ånde, hvilket er medvirkende til, at tapen kan blive siddende i mange dage, uden at det falder af. Tapen virker på den måde, at den trækker huden sammen, hvilket skaber mere plads til det underliggende område, og på den måde kan man øge blodcirkulationen.

Samtidig har kinesiotape også den egenskab, at det kan påvirke nerverne, og du kan således føle en lindring af dine smerter.